Rólunk  
 
 

Tisztelt Felhasználó!


Az internet megváltoztatta mindennapjainkat ezen belül könnyebbé tette az egészségügyi információkhoz való hozzájutást is. A betegek mindinkább a saját kezükbe veszik egészségükkel való törődés kérdését. Ezek a változások hatással vannak a hagyományos gyógyszerellátásra, a patikai rendszerre is. A változások Európában néhány évvel ezelőtt már megkezdődtek, számos ország lehetővé tette gyógyszerek internetes rendelését és házhozszállítását.

Az internetes gyógyszerrendelés és házhozszállítás a gyógyszerellátást érintő változások keretében ma már Magyarországon is lehetséges.

A PirulaPatika internetes gyógyszertár ezen új lehetőségekkel élve jött létre, azzal a céllal, hogy Magyarországon lehetővé tegye a gyógyszertárban kapható termékek interneten történő megrendelését és a megrendelt termékek házhozszállítását.A PirulaPatika internetes rendszert a PirulaPatika közforgalmú gyógyszertár üzemelteti, amelynek alkalmazottai és tulajdonosai a magyar gyógyszerágazatban tevékenykedő szakemberek.

Ahogy az internet már számos területen segítőtársankká vált, úgy a gyógyszerrendelés és információ tekintetében is változások következnek be a következő időszakban. A PirulaPatika vezető szerepet szeretne játszani ebben a változásban és a betegek, gyógyulni vágyók hasznára válni a gyógyszerellátás ezen új rendszerének meghonosításával.


Minden egyes nálunk rendelő, vásárló betegnek jobbulást és jó egészséget kívánunk!


Dr. Tóth Tamás

PirulaPatika Gyógyszertár

 

Ha bankkártyával fizet, akkor regisztrálnia sem kell !