Tudnivalók  
 
 


Mi a PirulaPatika?

A PirulaPatika magyar közforgalmú gyógyszertár, amely működési engedélyének és a jogszabályoknak megfelelően internetes rendelési, csomagküldési és házhozszállítási rendszert üzemeltet a www.pirulapatika.hu internetes címen. Gyógyszertárunkban a Magyarországon törzskönyvezett tápszerek, gyógyhatású termékek, egyes kozmetikumok, illetve egyéb gyógyszertárban is rendelhető és forgalmazható termékek rendelhetők meg. Az egyes termékek adatait (különböző típusú árak, betegtájékoztató, dobozkép stb.) a felhasználók megrendelés előtt megtekinthetik. A termékkiadás során a hatályos jogszabályoknak megfelelően járunk el.


Mit vásárolhatok a PirulaPatikában?

A PirulaPatikában törzskönyvezett tápszerek, gyógyhatású termékek, egyes kozmetikumok, illetve egyéb gyógyszertárban is rendelhető és forgalmazható termékek rendelhetők meg. Rendszerünkben gyakorlatilag a teljes patikai termékválaszték elérhető. Egyes törzskönyvből törölt, illetve nem forgalmazott készítmények adatait nem jelenítjük meg az interneten, míg egyes termékeket nem szállítunk ki, mivel azt vagy jogszabályok tiltják, vagy speciális szállítási körülményeket igényelnek.


Hogy kezdhetek vásárolni?

Ahhoz, hogy a patikában vásárolni tudjon, előbb regisztrálnia kell a Regisztráció menüpont alatt, ahol meg kell adnia adatait, amelyek a kiszállításhoz és rendeléshez szükségesek. Ha már regisztrált felhasználó, akkor belépést követően (ami email címének és jelszavának megadásával történik), szabadon vásárolhat (tehet termékeket kosarába). A "Kosár megtekintése" ikonra kattintva tekintheti meg a vásárolt termékeket és véglegesítheti megrendelését.


Regisztráció

Első vásárlás előtt regisztrálnia kell. A Regisztráció menüpont alatt kell megadnia legszükségesebb adatait és a szállítási címét, amely a megrendelés teljesítéséhez kell. Kérjük, hogy olyan adatokat, telefonszámot adjon meg, amelyeken elérhető. Mielőtt véglegesíti regisztrációját, kérjük, hogy olvassa el Felhasználási feltételeinket és csak azok elfogadása esetén regisztráljon! Amennyiben nem kíván vásárolni patikánkban, úgy nem szükséges regisztrálnia. Nyugodtan nézelődhet, lapozgathat, megtekintheti a termékek adatait, elolvashatja a betegtájékoztatókat.


Mi van ha elfelejtettem regisztrált jelszavamat?

Amennyiben elfelejtette regisztrációkor megadott jelszavát, akkor azt a Jelszó emlékeztető menüpont alatt lekérheti email címére. Ha regisztrált email címére sem emlékszik, akkor egy új email címmel és jelszóval újra regisztrálhat rendszerünkbe. Amennyiben adatai (pl. email cím) megváltoznak, akkor a belépési adataival belépve az "Adataim" menüpont alatt megváltoztathatja azokat. Regisztrált email címét és jelszavát is megváltoztathatja, és legközelebb már a megváltozott belépési adatokkal léphet be.


Hogyan fizethetek?

A megrendelt termékekért és a kiszállításért az alábbiakban ismertetett módokon fizethet. Azt válassza, amely Önnek jobban megfelel, de vegye figyelembe, hogy nagyobb vásárlási értéknél és egyszerűsített fizetésnél (kártyás fizetés, számlára utalás) díjaink kedvezőbbek.

Fizetési módok

Átutalás
Számlászámunkra (OTP Bank 11702036-20711324 - PirulaPatika Kft.) közvetlenül átutalhatja interneten vagy egyéb módon a rendelés összegét. Ha számlája az OTP Banknál található és onnan utal, akkor az összeg azonnal jóváíródik, és a rendelés kiszállítását meglévő készletek mellett még aznap indítani tudjuk. Más bankból történő átutalásnál az átutalás leghamarabb a következő munkanapon érkezik meg általában.

Bankkártyás fizetés
A Bankkártyás fizetés részletes leírását a Bankkártya fizetési ismertető oldalunkon olvashatja. A fizetéshez a legtöbb Magyarországon használatban lévő bankkártyát használhatja. A rendszer biztonságát az OTP Bank fizetési rendszere biztosítja. Bankkártyás fizetésnél a rendelés értéke azonnal kiegyenlítődik, így a szállítási idő ebben az esetben a legrövidebb, amennyiben minden rendelt termék készleten található.

Egészségpénztári kártyás fizetés
Oldalainkon a vásárolt termékekért egészségpénztári kártyával is fizethet. Az részleteket az alábbi oldalon olvashatja: Egészségpénztári kártya fizetési ismertető

Készpénzes fizetés átvételkor (utánvét)
Amennyiben banki átutalásra vagy kártyás fizetésre nincs lehetősége, válassza a készpénzes fizetési lehetőséget átvételkor. Ebben az esetben a megrendelést követően nincs további teendője. Tartózkodjon napközben a megadott szállítási címen, hogy teljesíteni tudjuk megrendelését és a csomag átvételekor fizesse ki a kézbesítőnek a rendelés értékét.


Számlaszámunk

Kérjük, hogy átutalásos fizetésnél az alábbi számlaszámra utalja át megrendelése értékét:


11702036-20711324                    PirulaPatika Kft.Mennyibe kerül a kiszállítás?

A termékek kiszállítási díja Magyarország területén egységes. Minden településre azonos feltételekkel szállíttatunk. A kiszállítási díj a megrendelt termékek értékétől és a fizetési módtól függ.

 
Fizetési mód
Vásárlás értéke
Szállítási díj
  Átutalás 20.000 Ft vásárlás felett
20.000 Ft vásárlás alatt
0 Ft
1.080 Ft
  Bankkártya
Fizetési ismertető
20.000 Ft vásárlás felett
20.000 Ft vásárlás alatt
0 Ft
1.080 Ft
  Egészségpénztári kártya
Fizetési ismertető
20.000 Ft vásárlás felett
20.000 Ft vásárlás alatt
0 Ft
1.080 Ft
  Készpénzben átvételkor
(Utánvét)
20.000 Ft vásárlás felett
20.000 Ft vásárlás alatt
1.080 Ft
1.580 FtHogy szállítjuk ki a termékeket?

A megrendelt termékeket munkatársaink személyesen, illetve futárszolgálatok juttatják el megrendelőinkhez az ország minden pontjára. A beérkezett megrendeléseket igyekszünk 1-2 munkanap alatt teljesíteni. Tartós hiánycikkek esetén a megrendelés teljesítése, hosszabb időt is igénybe vehet. A kiszállítás indításáról email értesítést küldönk Önnek. A csomagot várhatóan az értesítés másnapján kézbesítik Önnek napközben. Így tipikus esetben a rendelését követő napon (munkanapon) kézhez veheti a megrendelt termékeket. Kérjük tartózkodjon a megadott szállítási címen, hogy a kézbesítés sikeres legyen!


Hogy értesülhetek az akciókról?

Akcióinkról a honlapunk Akciók menüpontja alatt szerezhet tudomást. Amennyiben regisztrációkor feliratkozott hírlevelünkre, akkor a hírlevélből is értesülhet új akcióinkról.


OGYEI tájékoztató

Ide kattintva olvashatja az OGYEI tájékoztatóját a gyógyszerek internetes rendeléséről!


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételinket ide kattintva olvashatja.
 

Ha bankkártyával fizet, akkor regisztrálnia sem kell !