Regisztráció   Felhasználási feltételek   Adatvédelem
 
 

Tisztelt Felhasználó!


Kérjük olvassa el a PirulaPatika "internetes gyógyszertár" működését, felhasználási feltételeit! Csak akkkor regisztráljon és rendeljen rendszerünkben, amennyiben feltételeinket elfogadja!

 1. A PirulaPatika internetes rendszert a PirulaPatika Kft. üzemelteti.


 2. A rendszerben regisztrált felhasználó rendeléskor megbízza a PirulaPatika Kft-t, hogy magyarországi közforgalmú gyógyszertárból származó termékeket szállítsa számára házhoz a megbízáskor megadott címre. A renedelés teljesítése érdekében a PirulaPatika. Kft. a megbízó érdekében, de a saját nevében megrendeli a terméket valamely magyarországi közforgalmi gyógyszertárban és azt a lent megadott határidőn belül a megbízó részére kiszállíttatja.


 3. A PirulaPatika internetes lapra beérkező megrendeléseket PirulaPatika Kft. a rendszerhez csatlakozó közforgalmú gyógyszertárakhoz továbbítja.


 4. PirulaPatika Kft. nem fogad el regisztrációt és rendelést tizennegyedik életévét még be nem töltött egyéntől.


 5. A www.pirulapatika.hu honlapon megrendelt gyógyszereket közforgalmú gyógyszertár szolgáltatja ki megrendelő megbízása alapján.


 6. PirulaPatika Kft. ezen megbízás teljesítésekor szállítmányozóként és bizományosként szerepel.


 7. A rendelés teljesítésekor PirulaPatika Kft. és a gyógyszert kiadó közforgalmú gyógyszertár fokozottan ügyel a gyógyszerkiadás szabályainak betartására, különös képpen a 44/2004 sz. ESZCSM rendelet és a 98/2006 sz. Törvény előírásaira.


 8. PirulaPatika Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelőtől az internetes lapra érkező beszerzési és házhozszállítási megbízást indoklás nélkül visszutasítsa.


 9. A PirulaPatika rendszerben közölt árak téjékoztató jellegűek. Amennyiben a megrendelt termékek ára eltérne a honlapon szereplő ártól, akkor PirulaPatika Kft. a megrendelőt erről elektronikus levélben (email) értesíti. Megrendelő amennyiben az új árat nem fogadja el, díjmentesen visszamondhatja megrendelését.


 10. Megrendelő az internetes lapon megrendelt és házhozszállított termékeket köteles átvenni és azt kifizetni a vásárlás során vele közölt díjszabás alapján.


 11. A kiszállított gyógyszerek cseréje, visszavétele, visszaszállítása nem lehetséges.


 12. PirulaPatika Kft., mint szállítmányozó a kiszállítás során más fuvarozót is megbízhat a megrendelt termékek megrendelőhöz való eljutatásával.


 13. PirulaPatika Kft. a megrendelés esetlegesen elmaradt teljesítése miatt keletkezett anyagi és erkölcsi kárért felelősséget nem vállal. Ezért megrendelő kártérítési igénnyel nem élhet. Amennyiben ez lehetséges, ilyen esetekben a megrendelés előtti állapot visszaállítására törekszik PirulaPatika Kft (átutalt díjak visszafizetése, receptek visszaszolgáltatása).


 14. Regisztrált felhasználóink reklámokat is tartalmazó hírlevelünkre is feliratkozhatnak. A feliratkozással a felhasználó önkéntes hozzájárulását adja, ahhoz, hogy részére reklám célú hírlevelekt is küldhessünk. A hírlevél küldését bármely felhasználó bejelentkezést követően az "Adataim" menüpont alatt ingyenesen lemondhatja. Felhasználó a hírlevélre történő feliratkozás esetén elismeri, hogy ezt a megfelelő tájékoztatás birtokában tette meg. PirulaPatika Kft. ezzel a 2008. évi XLVIII. Törvény (reklámtörvény) egyes előírásait kívánja teljesíteni.


 15. Adatvédelmi rendelkezéseinket kérjük az alábbi oldalon tekintse meg: Adatvédelmi tájékoztató.


 16. Fizetési feltételeket, szállítási díjakat a Tudnivalók oldalunkon tekintheti meg. A megrendelésben szereplő fizetendő összeg magában foglalja a gyógyszer árát, a szállítmányozás, fuvarozás és bizományosi letét összegét.


 17. Minden egyéb kérdésben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadóak.


 18. PirulaPatika Kft. a felhasználási feltételeket bármikor megváltoztathatja. Erről a már regisztrált felhasználóknak email értesítést küld.

 

Ha bankkártyával fizet, akkor regisztrálnia sem kell !