MASTER AID CERUMINA FÜLGYERTYA
  2x Vény nélküli


  Adatlap   Termékleírás  
 

 

CERUMINA CONI fülgyertya


Jellemzők

A CERUMINA CONI fülgyertya ajánlott a fülzsír eltávolítására és a fül kisebb zavarainak megszüntetésére (halláscsökkenés, viszketés, fülzúgás), amelyek előfordulhatnak tengerben, uszodában való fürdés, víz alatti merülések, és nyomásváltozással járó utazások (repülőgép vagy magas hegyek) után. A működés a Venturi cső elvén alapul: a gyertya égése nyomást hoz létre a hallójárat belsejében, így kiszívja a fülzsírt és minden egyéb szennyeződést, amiket meglágyít az égés enyhe melege. A kezelés után a gyertyában megfigyelhetők az elszívott szennyeződések és fülzsír lerakódások.


Felhasználás

Azt tanácsoljuk, hogy használja a CERUMINA CONI-t havonta, vagy kéthavonta, mindkét fülre, és mindegyik fülnél egy-egy gyertyát használjon. A gyertyák, mint ahogy egy régi recept leírja, méhviasszal és parafinnal borított durva pamutanyagból készülnek. Tárolja száraz és közvetlen hőtől védett helyen!


Használati útmutató

1. Kösse hátra a haját és fedje le a kezelés előtt.
2. Csúsztassa be a gyertyát a védőkorongon levő lyukba.
3. Gyújtsa meg a gyertyát a szélesebb végén.
4. Helyezze a fejét egy asztalra.
5. Tegye be a gyertyát a keskenyebb végével a hallójáratba; tartsa így a helyén anélkül, hogy elferdítené, és úgy, hogy az alapja tökéletesen illeszkedjen a fülcsatorna mélyébe. Fogja a kúpot végig az egész kezelés alatt (körülbelül 5 perc).
6. Amikor a láng már a védőkorong közelébe ér, húzza ki a gyertyát és oltsa el egy pohár vízben.


Figyelmeztetések

A CERUMINA CONI nem gyógyszer és nem helyettesíthet semmiféle orvosi kezelést. Használata, amely ajánlott felnőttek és gyermekek egyaránt, nagy figyelmet igényel a láng jelenléte miatt. A használat során szükséges felnőtt segítsége.


Csomagolás

Karton dobozban, párosával csomagolva, olasz nyelvű felirattal, magyar nyelvű címkével és magyar nyelvű használati utasítással.
Vissza az előző oldalra

 

Ha bankkártyával fizet, akkor regisztrálnia sem kell !