NATURLAND FITOLAC TEAKEVERÉK FILTERES
  25x1,5g Vény nélküli


  Adatlap   Betegtájékoztató  
 

 

Fitolac teakeverék Naturland 25x1,5 gMielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót!

E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön az anyatej-kiválasztást fokozhatja orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása.
Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!Hatás/tulajdonság:
A Naturland Fitolac filteres teakeverék gyógyszernek nem minősülő gyógy-hatású készítmény, hatását népgyógyászati adatok igazolják.

A teakeverék összetevőinek együttes hatása az anyatej-kiválasztás fokozódását biztosítja.

A teakeverék görcsoldó, emésztést elősegítő hatású összetevői (kamillavirágzat, ánizstermés, keserű édeskömény termés) az anya, valamint az anyatejjel is kiválasztódó komponensei révén a csecsemő normál bélműködését és emésztését is elősegítik.

A teakeverék kellemes ízű, a tea fogyasztásával hozzájárul a szükséges mennyiségű folyadék beviteléhez is.Mi a Naturland Fitolac filteres teakeverék hatóanyaga?
1 filter (1,5 g) tartalma: 0,587 g ánizstermés (Anisi fructus), 0,280 g kamillavirágzat (Matricariae flos), 0,261 g keserű édeskömény termés (Foeniculi amari fructus), 0,195 g csalánlevél (Urticae folium), 0,111 g orvosi citromfű leveles szár (Melissae herba).Mit tartalmaz még a teakeverék?
A készítmény segédanyagként majorannát, valamint kerti és spanyol kakukkfű levelet és virágot tartalmaz.Mikor ajánlott a Naturland Fitolac filteres teakeverék alkalmazása?
A teakeverék alkalmazása javasolt az anyatej-kiválasztás serkentésére, az anyatejes táplálás elősegítésére.Mikor nem szabad alkalmazni a Naturland Fitolac filteres teakeveréket?
A készítmény bármely alkotórésze iránti túlérzékenység, főleg ánizzsal (fenchon), fészkesvirágzatúakkal szembeni allergiás hajlam esetén a készítményt ne alkalmazza!Lehet-e a teakeveréket más gyógyszerekkel együtt alkalmazni?
A teakeverék más szerekkel (gyógyszer) történő egyidejű alkalmazhatóságára jelenleg nem állnak rendelkezésre adatok.Hogyan kell a készítményt alkalmazni?
Naponta 3-4x1 filtert tegyünk 3-4 dl forrásig felmelegített vízbe, majd lefedve 10-15 percig állni hagyjuk. Lehetőleg ízesítés nélkül fogyasszuk.Mire ügyeljen a készítmény alkalmazása során?
A teakeverék a gyermekek elől elzárva tartandó!Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?
Kúraszerű alkalmazása mindaddig folytatható, míg az anyatej-kiválasztás serkentésére szükség van.Milyen mellékhatásai lehetnek a teakeveréknek?
Ritkán előfordulhat egyéni allergiás reakció (a bőrön, légutakban és az emésztőrendszerben), ezért ha Ön bármilyen mellékhatást tapasztal, ami nem múlik el, hagyja abba a teakeverék alkalmazását és forduljon orvosához.Hogyan kell tárolni a teakeveréket?
Legfeljebb 25°C-on, nedvességtől védve.


Mennyi ideig tárolható a teakeverék?
Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.

Nyilvántartási szám: OGYI-860/2002

Csomagolási egység: 10 (10x1,5 g / filter) db, 25 (25x1,5 g / filter) db, 100 (100x1,5 g / filter) db

Forgalomba hozatali engedély jogosultja:

NATURLAND Magyarország Kft.

1106 Budapest, Csillagvirág u. 8.

Forrás: Vademex gyógyszeradatbázis


Vissza az előző oldalra

 

Ha bankkártyával fizet, akkor regisztrálnia sem kell !