ELMEX SZÁJVÍZ FOGSZUVASODÁS ELLEN
  400ml Vény nélküli


  Adatlap   Termékleírás  
 

 

ELMEX SZÁJVÍZ FOGSZUVASODÁS ELLEN


Mineralizálja és védi a fogakat a fogszuvasodás ellen


Indikáció:

A napi szájhigiénia biztosítására fogmosás vagy étkezés után illetve bármely időpontban

- a fogszuvasodás kialakulásának megelőzésére
- a fogzománc védelmére
- a fogzománc remineralizációjának elősegítésére
- a zománc oldhatóságának csökkentésére
- a fogkefével nehezen elérhető helyek tisztántartására


Termékelőnyök:

Felületaktívitásának és enyhén savas pH-jának köszönhetően az aminfluorid elősegíti egy jól tapadó kalcium-fluorid réteg kialakulását a fogzománcon. Ez a kalcium-fluorid réteg fluorid raktárként működik, mely védelmet biztosít savas támadások esetén, és elősegíti a fogzománc remineralizációját. Az aminfluorid ezáltal klinikailag igazoltan védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

Az elmex fogszuvasodás elleni szájvíz hatékony védelmet biztosít a fogszuvasodás ellen, és megakadályozza a fogzománcot károsító baktériumok szaporodását.

Az elmex fogszuvasodás elleni szájvíz erősíti az elmex fogkrém szuvasodás elleni hatását, és feltölti a fluorid raktárakat. Fogmosások után illetve között alkalmazva az elmex fogszuvasodás elleni szájvíz hosszabb ideig biztosítja a fluorid raktárakat a szájüregben.

Az elmex fogszuvasodás elleni szájvíz lehetővé teszi a nehezen elérhető helyek védelmét, pl. olyan betegek esetében is, akik fogszabályozó készüléket, hidat vagy részleges protézist viselnek.


Alkalmazás:

Naponta fogmosás után illetve bármely időpontban öblítsünk 30mp-ig 10ml elmex fogszuvasodás elleni szájvízzel. 6 éves kor alatti gyerekek számára nem ajánlott. Együttes használata javasolt az elmex fogszuvasodás elleni fogkrémmel.
Vissza az előző oldalra

 

Ha bankkártyával fizet, akkor regisztrálnia sem kell !