EUCERIN HYALURON-FILLER RÁNCFELTÖLTŐ NAPPALI ARCKRÉM SZÁRAZ BŐRRE (SPF15)
  50ml Vény nélküli


  Adatlap   Termékleírás  
 

 
EUCERIN HYALURON-FILLER RÁNCFELTÖLTŐ NAPPALI ARCKRÉM
(15-ös fényvédő faktorral)

Az Eucerin Hyaluron-Filler ráncfeltöltő arckrémek fő hatóanyagai: a hialuronsav és a szaponin. A hialuronsavnak szemmel látható ránckisimító hatása van, megköti a nedvességet a bőrben, így gyorsan helyreállítja az arcbőr teltségét. A szaponin fokozza a hialuronsav termelődését az arcbőrben, így tölti fel még a mély ráncokat is. Bőrgyógyászati tanulmányok igazolják, hogy az arckrémek rendszeres használatával jelentősen csökkenthető a homlok, a száj és az orr környéki ráncok mélysége. Az Eucerin Hyaluron-Filler ráncfeltöltő nappali arckrém fényvédelmével (FF15) segít csökkenteni a napsugárzás bőrkárosító hatását. Az Eucerin Hyaluron-Filler ráncfeltöltő éjszakai arckrém dexpanthenol-tartalmával segíti a bőrsejtek regenerációját az éjszaka folyamán.
Nem miteszszerképzők, kellemes, nőies illatanyagot tartalmaznak és kiválóan alkalmazhatók akár hialuronsav injekciós kezelés mellett kiegészítő kezelésként.

Kiszerelés: 50 ml

Használat: arctisztítást követően gyengéden vigye fel a krémet az arcbőrre, a nyakra és a dekoltázsra! Alkalmazásuk ajánlott minden bőrtípusra, 35 éves kortól.

Vissza az előző oldalra

 

Ha bankkártyával fizet, akkor regisztrálnia sem kell !