AMINOERG GÉL
  100g Vény nélküli


  Adatlap   Termékleírás  
 

 

AMINOERG REGENERÁLÓ MASSZÍROZÓ GÉL


Az Aminoerg regeneráló masszírozó gél a tejfehérje hidrolizátum (Hydrolactin) esszenciális aminosav komponensei révén serkenti a bőr hámrétegének anyagcseréjét. Elősegíti az ütések, duzzanatok következtében kialakult hámsérülések regenerálódását, biztosítja a bőr hidratáltságát. Az Aminoerg gél gyógynövény komponensei elősegítik az aminosavak felszívódását, javítják a sejtszintű tápanyag és oxigénellátást, gyulladáscsökkentő hatásúak.

Az Aminoerg gél gyógynövény komponensei közül az aranyvessző herba (Solidaginis herba) igazolt antioxidáns, ödémagátló és gyulladáscsökkentő. Hatóanyagai a mélyebb szövetekbe eljutva elősegítik az aminosavak felszívódását, javítják a sejtszintű tápanyag felszívódását és oxigénellátást. Felszívódást követően nem hagy foltot a ruházaton.
Sportolás előtt és után redszeres használata javasolt.


Kiszerelés:

100 g


Alkalmazás:

A megtisztított testfelületet (szem és környéke kivételével) a regeneráló géllel naponta több alkalommal alaposan bedörzsöljük.


Összetevők:

Aqua, Solidaginis herba extract, Hederae terrestris extract, Chamaedryos herba extract, Alcohol, Carbomer, Sodyum Hydroxyd, Hydrolized Milk Protein, Methylparaben, Lavandula officinalis oil


Figyelmeztetés:

Allergiás reakció esetén a készítmény alkalmazását abba kell hagyni. Gyermekek elől elzárva tartandó!


Tárolás:

szobahőmérsékleten

Nyilvántartási szám: 612/2007 OÉTI

Forgalmazza: BGB Interherb Kft.
Vissza az előző oldalra

 

Ha bankkártyával fizet, akkor regisztrálnia sem kell !