PROTEXIN BALANCE KAPSZULA
  60x Vény nélküli


  Adatlap   Betegtájékoztató  
 

 

PROTEXIN BALANCE KAPSZULA


A Balance visszaállítja a szervezet normális, egészséges bélműködését úgy, hogy aktivizálja a szervezet természetes ellenálló képességét. A Balance segít fenntartani az immunrendszer maximális kondícióját, így a szervezte képes a betegségekkel szemben ellenállni.

A Balance-ban lévő 7 féle probiotikus baktérium törzs a következő rendellenességekkel szemben nyújt preventív megoldást:
Irritábilis Bél Szindróma, Oszteoporózis, bőr problémák, hasmenés, felfúvódás, szorulás, Candida fertőzés.

A Balance visszaállítja a szervezetünkben természetesen előforduló hasznos mikroorganizmusok szükséges mennyiségét a bélflóránkban. Rendszeres alkalmazásával hozzájárul különböző anyagcsere és emésztési betegségek megelőzéséhez, valamint fenntartja az immunrendszer maximális kondícióját.

A Balance termék kialakításánál olyan probiotikumokat választottunk, melyek a következő esetekben fejtik ki igazán hatásukat:

Más országokba való utazás során, amikor különböző fajtájú vizet és ételeket fogyasztunk és ilyenkor a gyomorrontás, bélproblémák, rosszabb esetben az ételmérgezés kialakulásának kockázata nagyobb.

Speciális gyomor-bél panaszok, illetve gyulladásos bél panaszok esetén (beleértve colitis és Irritábilis Bél Szindróma), valamint Laktóz Intolerancia. Segít megelőzni és megszűntetni a szimptómákat ezeknél a rendellenességeknél, továbbá hozzájárul a normális emésztéshez.

Segítséget nyújt a Candida fertőzés megelőzésében.

Antibiotikus terápia alatt és után segít megelőzni az antibiotikum szedésekor előforduló hasmenés kialakulását.


Adagolási javaslat:

Napi 2 kapszula lehetőleg a fő étkezés után.


Tárolása: száraz hűvös helyen napfénytől védve. Nem szükséges hűtőszekrényben tártani.

Növényi kapszula, vegetáriánusok és vegák is szedhetik..

Forrás: Vademex gyógyszeradatbázis


Vissza az előző oldalra

 

Ha bankkártyával fizet, akkor regisztrálnia sem kell !