ACTIVAL KID RÁGÓTABLETTA EPER ÍZŰ
  30x Vény nélküli


  Adatlap   Termékleírás  
 

 

BÉRES ACTIVAL KID RÁGÓTABLETTA EPER

28 aktív hatóanyagot tartalmazó komplex étrend kiegészítő multivitamin rágótabletta ásványi anyagokkal nyomelemekkel és édesítőszerrel, gyermekek részére.

Az Actival Kid tudományos alapon kifejlesztett, komplex multivitamin-, ásványianyag- és nyomelemtartalmú étrend kiegészítő készítmény 28 aktív hatóanyaggal, melyek létfontosságúak a fiatal szervezet egészséges működéséhez.
A hatóanyagok mennyiségét a hazai táplálkozási szükségletek ismeretében fejlesztette ki a Béres Rt.


A gyermek egészsége

Minden szülő alapvető és természetes törekvése, hogy gyermeke egészséges fejlődését biztosítsa. A gyermekek testi és lelki szükségletei életkoruknak megfelelően folyamatosan változnak, de egy valami változatlan: folyamatos odafigyelést és gondoskodást igényelnek fejlődő szervezetük megnövekedett igényei szerint.
Azt már régóta tudjuk, hogy az egészséges test és az egészséges lélek egymástól elválaszthatatlan, egyik sem létezhet a másik nélkül. Éppen ezért egyrészt meg kell adnunk gyermekeinknek a maximális szeretetet és törődést, amire lelki egyensúlyuk kialakulásához feltétlenül szükségük van, másrészt biztosítanunk kell számukra testi fejlődésük alapvető feltételeit, melyek közül az egyik legfontosabb a fejlődő szervezet megfelelő vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem szükségletének biztosítása.

Sajnos mai felgyorsult világunkra egyre inkább jellemző a rohanás, az elkapkodott étkezések, a gyakran egészségtelen, rendszertelen vagy kevéssé változatos táplálkozás. Ráadásul a vitaminhiányos táplálkozás nem csak a téli időszakra jellemző tünete modern társadalmunknak, hiszen pl. a főzelékek elkészítése során a különféle zöldségfélék vitamintartalmuk jelentős részét elveszíthetik, a friss gyümölcsök és zöldségek pedig tárolás közben is folyamatosan veszítenek értékes vitamintartalmukból. Így a gyermekek szervezetének vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem szükségletét nem feltétlenül tudjuk csak a táplálékkal bevitt anyagokkal kielégíteni.


Miért fontosak a vitaminok a gyermekeknek?

A gyermek kiegyensúlyozott fejlődéséhez nélkülözhetetlenek a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. Ha tartósan a szükségesnél kevesebbhez jut hozzá a fejlődő szervezet, hiányállapot alakulhat ki, különböző tünetekkel: fáradékonyság, levertség, rossz közérzet, kimerültség, étvágytalanság, csökkent fizikai és szellemi teljesítmény, az ellenálló képesség csökkenése miatti gyakoribb megbetegedések.

Az Actival Kid fogyasztása hozzájárul a fejlődő szervezet fokozott vitamin-, ásványianyag- és nyomelem szükségletének biztosításához, ezáltal elősegíti a gyermekek egészséges és kiegyensúlyozott növekedését, valamint a megfelelő ellenálló képesség kialakulását.
Adagolása biztonságos, hiszen hatóanyag tartalma az előírásnak megfelelő adagolás esetén egyik összetevő tekintetében sem haladja meg az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet által javasolt napi ajánlott bevitelt* , így ötféle finom ízével hasznos kiegészítője lehet a mindennapi étrendnek. Ráadásul az Actival Kid multivitamint cukorbetegek is fogyaszthatják. A készítmény a fogszuvasodás megelőzése szempontjából előnyös édesítőszereket (xilit, szorbit, mannit) tartalmaz.
(*: Dr. Bíró Gy. és Dr. Lindner K.; Tápanyagtáblázat / Táplálkozástan és tápanyag - összetétel, Medicina Kiadó 1999.)

A rágótabletta fehérjét, zsírt és tartósítószert nem tartalmaz. Adagolás: Gyermekeknek 3 éves korban napi 1, 4-10 éves korban napi 2, 11 éves kor felett napi 3 tablettát javasolt étkezés végén szétrágva bevenni.

Tápérték rágótablettánként: energiatart.: 7,8 kJ (1,8 kcal), fehérje és zsír: 0 mg; szénhidrát (mannit, xilit, szorbit, cékla kivonat): 694 mg


Összetétel:

A-vitamin: 0,125 mg
B1-vitamin: 0,433 mg
B2-vitamin: 0,433 mg
B3-vitamin (niacin): 5,0 mg
B5-vitamin (pantoténsav): 2,0 mg
B6-vitamin: 0,6 mg
B12-vitamin: 0,33 mg
C-vitamin: 20 mg
D3-vitamin: 1,5 mg
E-vitamin: 2,66 mg
Folsav: 37,5 mg
H-vitamin (biotin): 6,0 mg
K1-vitamin: 5,0 mg
Bór: 0,3 mg
Cink: 1,5 mg
Foszfor: 19,4 mg
Jód: 22,5 mg
Kalcium: 50 mg
Króm: 20 mg
Magnézium: 25 mg
Mangán: 0,425 mg
Molibdén: 20 mg
Réz: 0,175 mg
Szelén: 5,0 mg
Vas: 2,5 mg
Borostyánkősav: 10 mg
Glicin: 7,5 mg
Rutin: 2,0 mg


Hogy mindig bírja gyermekével a tempót, a Béres Rt. az Ön számára fejlesztette ki az Actival Max étrend kiegészítő multivitamin készítményt ásványi anyagokkal, és nyomelemekkel.
Vissza az előző oldalra

 

Ha bankkártyával fizet, akkor regisztrálnia sem kell !